Onze mogelijkheden

Menu à la carte

Chef Vincent werkt steeds volledig à la carte op basis van uw wensen en uw budget. Maar om u alvast te laten watertanden, presenteren we 3 uitgewerkte menu's.

Dit zijn slechts voorbeelden, want de culinaire mogelijkheden van Delicious@home zijn quasi eindeloos.

Herfstmenu 1
48,50 euro per persoon*

Herfstmenu 2
52 euro per persoon*

Herfstmenu 3
58 euro per persoon*


Trio van hapjes
***
Soep van eekhoorntjesbrood en aardpeer
***
Sint-Jakobsnootjes met prei en parmezaantuiles
***
Eend met sinaas-kumquatsaus
***
Panna cotta met gebakken appelen en calvadoskaramel

Trio van hapjes
***
Pompoenvelouté met Sint-Jakobsnootjes
***
Kabeljauw in spek met erwtenpuree
***
Parelhoen met morieljes en pastinaak
***
Mousse van speculaas - soepje van chocoade -  ijs van granaatappel

Trio van hapjes
***
Bisque van kreeft
***
Rode poon met witloof en eendenlever
***
Gegrilde reefilet, puree van zoete aardappel en jus van veenbessen
***
Tweekleurig chocoladegebak met kastanjecrème

 

3-gangenmenu
35 euro per persoon*

4-gangenmenu
42 euro per persoon*

5-gangenmenu
60 euro per persoon*

Duo van scampi en coquilles met lichte currysaus
***
Gepekeld varkenshaasje met champignonroomsaus
***
Appelbeignets met karamelijs en mousse van mascarpone

Zuiderse tomatensoep met pesto
***
Gebakken pladijs op een torentje van erwtenpuree met lauwe vinaigrette van Kriekbier
***
Kwartelfilet met taboulé, gemarineerde tomaat en paddestoelen
***
Moelleux van chocolade met vanille-ijs en peertje Belle-Hélène

Slaatje met gerookte eendenborst met foie gras en witte chocoladedressing
***
Aspergesoep met sliertjes gerookte zalm
***
Lasagne van rode poon met geitenkaas en basilicum
***
Kalfshaasje met portsaus
***
Sabayon met vers fruit en vanille-ijs

 

* Prijzen zijn inclusief btw, exclusief bediening en vergoeding voor de chef.


« Terug naar overzicht



Delicious@home © - kok aan huis - Diksmuide (Beerst) - West-Vlaanderen - kookworkshops - Website door In2Red