Prijs en praktische afspraken

Prijs en praktische afspraken

Een kok aan huis is geen traiteur en dat heeft zo zijn voordelen: 

  • Geen standaardmenu’s: bepaalt samen met de chef het menu of feestconcept.

  • Geen afhaalmaaltijden: de chef bereidt de gerechten bij u thuis of op locatie. Verser kan niet!

  • Geen kurkrecht wanneer u uw eigen dranken uitschenkt. Een aanzienlijke besparing!

  • Maatwerk: Aangezien Delicious@home maatwerk levert, is de prijs afhankelijk van het gekozen menu, het aantal gasten en of u er al dan niet bediening vereist is. 

 

De basisprincipes van onze kok aan huis-service zijn altijd dezelfde:

  • de chef staat steeds in voor het aanschaffen van de ingrediënten. U hoeft niks zelf aan te kopen.

  • de chef heeft altijd specifiek kookgerief bij (messenset, grote snijplanken, kookpotten etc.), maar u zorgt wel voor de nodige basis kookuitrusting (fornuis, oven, spoelbak, etc.), Maak u geen zorgen: zelfs met een minimale basisuitrusting kan een heerlijk menu gekookt worden.

  • Tot 8 personen staat de chef zelf in voor de bediening. Bij meer dan 8 personen brengen we een of meerdere ervaren kelner(s) mee. Deze staat niet enkel in voor de bediening, maar dekt ook de tafel, helpt in de keuken en doet de afwas.

  • Wij dekken standaard steeds de tafel met een papieren tafellaken en servietten of met uw eigen tafellinnen. Mits supplement kunnen we eveneens zorgen voor aangepast tafellinnen en - decoratie. We brengen telkens een stijlvol servies mee en doen uw afwas.

  • De chef ruimt uw keuken na het koken op.

  • Tenzij anders wordt afgesproken, vertrekken wij nadat het dessert is opgediend zodat u rustig verder kan genieten van de avond. 

 

Delicious@home hanteert een transparante prijsstructuur. U betaalt bovenop de vooraf vastgelegde prijs van het menu:

  • voor de kok: 28 euro (incl. btw) per uur*

  • onkostenvergoeding: 0,40 euro per km (incl btw) voor afstanden groter dan 20 km
 vanaf Beerst (Diksmuide)

  • kelner: 25 euro (incl. btw) per kelner/uur*

    Vanaf 8 personen nemen we een eigen kelner of kelners mee en dit voor een vlekkeloze bediening. De kelners staan ook in voor het dekken van de tafel, de afwas, helpen met dresseren van de borden, ….

    *de uren van kok en kelner worden gerekend vanaf vertrek uit Beerst tot het einde van het feest bij u.

    => Voor een receptie voorzien we 1 kelner per 15 à 20 gasten
    => Voor een diner/barbecue voorzien we 1 kelner per 10 à 12 gasten

  • sous-chef: voor gelegenheden met meer dan 50 personen dient de chef hulp in te roepen van een sous chef.

Chef Vincent tovert al een overheerlijk driegangenmenu op uw bord vanaf 40 euro en zelfs een zesgangenmenu vanaf 65 euro, al spreekt het voor zich dat hij voor een iets hogere prijs gerechten met meer exclusieve ingrediënten kan bereiden. U bepaalt steeds het budget en hij vindt daarbinnen altijd verrassende combinaties.

Hou er wel rekening mee dat een kok aan huis niet per sé goedkoper is dan op restaurant. De chef doet speciaal voor u de boodschappen, maakt samen met u het menu op, ... deze gepersonaliseerde service heeft u niet in een feestzaal of restaurant. Bovendien wordt ook steeds gewerkt met dagverse producten.

Bekijk onze mogelijkheden.

Na een persoonlijk contact maakt de chef voor u een gedetailleerde offerte. Deze offerte heeft een geldigheid van 14 dagen. Wanneer de offerte aan uw wensen voldoet, betaalt u binnen de 2 weken na akkoord een voorschot van 500 euro. De verdere volledige afrekening gebeurt contant na afloop van uw feest.


Indien er stoffen nappen bij u achter blijven, dient u deze ten laatste 2 dagen na het feest aan ons terug te bezorgen.






Delicious@home © - kok aan huis - Diksmuide (Beerst) - West-Vlaanderen - kookworkshops - Website door In2Red